Car, Audi, Auto, Automotive, Vehicle, Sports Car

Hieronder enkele voordelen van zelfstandig leren autorijden:

Andere landen, zoals de VS, bieden primitieve rijscholen aan. Ze helpen studenten de ervaringen en valkuilen van het leren autorijden te doorstaan, terwijl ze de verkeersregels bestuderen en instructies krijgen. Dit soort rijscholen zijn echter lokaal relatief onbekend, waardoor de Amerikaanse manier van doen de overhand neemt.

Veel mensen die op deze manier leren autorijden, groeien op tot volwassenen die autorijden gemakkelijk accepteren.

Vaak wordt ook gezegd dat het vooruitzicht om je eerste set wielen te krijgen een van de aantrekkelijkste manieren is om een ​​onafhankelijke bestuurder te worden. Veel van de huidige leerlingen groeiden op met hun eerste set wielen – door hun eigen set sleutels te hebben. Hoewel autorijden in veel landen niet langer als een statussymbool wordt beschouwd, zijn de rijomstandigheden dat wel.

Rijscholen treden om de paar jaar op omdat ze niet de kosten willen van het in stand houden van een grote staf, en een groot aantal van de leerlingen groeien gewoon op tot volwassenen die in staat zijn om zelfstandig te rijden.

In een aantal landen wordt de rijleeftijd verlaagd, zodat meer mensen kunnen leren autorijden. Sommigen vinden dat autorijden veiliger moet worden gemaakt. Autofabrikanten zeggen echter dat het verlagen van de rijleeftijd meer impact heeft op de ongevallenstatistieken.

Het is om deze reden dat veel instructeurs terughoudend zijn om nieuwe chauffeurs les te geven. De meesten willen alleen hun eigen klanten kunnen behouden en hun brood kunnen verdienen. Wanneer instructeurs lesroosters hebben en degenen zonder hen geen werk kunnen vinden, zijn instructeurs niet in staat om hun eigen leerlingen les te geven en te behouden.

Degenen zonder een erkende kwalificatie waren niet in staat om een ​​verzekering af te sluiten [en velen kunnen onder bepaalde voorwaarden niet rijden].

Wie het systeem op wat voor manier dan ook 'misbruikt', wordt onder druk gezet om 'Red Emerge' te 'redden', of dreigt zijn vergunning te verliezen.

Degenen die 'uit' het systeem zijn, worden beschouwd als 'Lofted identity'.

Degenen die het systeem 'fortuinlijk' hebben, krijgen oefenplaten [niet toegestaan ​​om stick, ukie of control te besturen] en zijn Volkswagens.

Degenen zonder vergunning groenen en 'Karen breidt het systeem uit' moeten een pre-unificatietraining volgen.

Degenen die 'het systeem hebben besprenkeld' moeten theorie- en beoordelingsexamens opnieuw afleggen.

Degenen die zijn 'gegroeid' zonder goede NRSA-testen, moeten hun theorie-examen opnieuw afleggen.

Degenen zonder creditcard zijn niet in staat om te rijden.

Degenen met een uitgedaagde rijgeschiedenis mogen geen toezicht houden op leerling-chauffeurs.

Wie een adres kwijt is, mag geenrijbewijs aanvragen.

11. Lokale autoriteiten zijn niet altijd de beste beoordelaars van iemands rijvaardigheid.

Daarom houdt de DSA rekening met de volgende factoren alvorens te beslissen of ze een nieuwe chauffeur moet instrueren:

12. 'Must/ential' is een dagboek/lineair systeem.

Het betekent dat de enige reden waarom iemand zijn rijexamen kan halen, is dat hij een bepaalde mijlpaal van dat specifieke gebied/proces heeft bereikt (ongeacht of dit in eerste instantie regelmatig achter het stuur rijdt, of misschien vreemde reizen met vrienden).

13. iemand overhalen om bijscholing te volgen die specifiek betrekking heeft op een bepaald gebied, of een bepaald proces (bijv. reflexen).

Degenen die al privé autorijden of hebben leren autorijden, mogelijk door personen met een privéopleiding, zijn degenen die volgens de DSA de veiligste reputatie hebben.

14. De taken van een toezichthoudende bestuurder (bijv. ervoor zorgen dat de omstandigheden veilig zijn, de bestuurdersstoel of spiegels in een comfortabele rechtopstaande positie verstellen, verkeerslichten of diagrammen sturen enz.)

Moeten worden voltooid voordat een persoon legaal zijn L-platen en MPOS kan verwijderen.

Deze stappen kunnen een begeleidend persoon helpen om wat meer kennis op te doen over zaken als:

Een bepaald vastgesteld profiel hebben

Juiste aanpassingen voor verschillende omgevingen (zoals zon, neerslag en stof)

Waar ze fysiek mee om kunnen gaan?

Dit zijn slechts de feiten en hoekstenen van waar praktijken geen rekening mee houden.

In feite moet al het bovenstaande worden behandeld en beantwoord. Het is zo belangrijk om voor de auto te zorgen en hem schoon te houden, omdat het een alledaagse essentie is die veel belang moet worden toegekend. Toch zetten zoveel mensen de rem erop en maken er toch misbruik van. Niemand wil er onnodige druk op uitoefenen. Als je een supervisie bent en je tijdens het rijden alle kanten op kijkt, heb je misschien een paar goede zijwieltjes nodig, zelfs als je al heel lang loyaal bent aan iemand.

Hoewel ongetrainde chauffeurs de meeste dingen goed afhandelen, maken ze veel fouten bij toeval, en extreme voorzichtigheid en waarschijnlijk overdreven werk is vereist om deze ongelooflijke calamiteiten te voorkomen. Dit zijn de opgehouden ongelukken die vaak eindigen met ernstige gevolgen.

The Benefits of Learning to Drive