Waar geef jij de voorkeur aan als het gaat om de basisvullers in je parfum? Is het sinaasappel, grapefruit, den, ceder of misschien bosbes? Met zoveel verschillende opties om uit te kiezen, kan het behoorlijk verwarrend zijn. Een autowasgeur geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ​​geur te kiezen die geheel uniek is. Sommigen geven de voorkeur aan citrus, anderen aan dennen of pittig. Autowasgeuren zijn een leuke variatie op de basiskeuzes voor badproducten.

De oefening om een ​​parfum voor je auto te kiezen is een leuke, gezellige manier om te ontspannen voordat je de weg opgaat. Als vrouw die vaak doucht, moet ik toegeven dat het gemak waarmee ik dit kan doen best plezierig is. In mijn auto zijn er specifieke blikjes parfum die ik in verschillende containers heb. Onder hen zijn er verschillende metalen flessen die ik heb gekocht. Ik hou van het uiterlijk van metalen flessen. Ik vind ze heel goed bij de auto passen. Bovendien zijn het overtuigende covers voor een parfum. Mijn man maakt soms bezwaar tegen de accenten, maar ik hou er wel van om de koplampen van mijn auto over het hoofd te zien.

Het is een goed idee om een ​​kleine opbergruimte in uw auto te hebben voor die onverwachte spontane aankopen. Je weet nooit wanneer je die fles eau de cologne nodig hebt. Ook zijn er veel gerecyclede parfumflesjes verkrijgbaar. Ze hebben meestal dezelfde geur in de ondoorzichtige of vloeibare afwerkingen.

Sommige gebruikte parfumflesjes zijn wat fragiel. Ze worden vaak gebruikt voor marketingdoeleinden wanneer een nieuwe geur wordt geïntroduceerd. Gebruikte parfumflesjes zijn een goede keuze omdat ze vaak heel uniek zijn. Als je niet van plastic houdt, kun je de fles gemakkelijk bijvullen. Bovendien hoef je nooit naar de winkel te rennen om wat parfum te halen wanneer je het nodig hebt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een gebruikte parfumfles? Het is het beste om te zoeken naar iets dat origineel is, maar nog steeds functioneel. Als je van Chanel No. 5 houdt, wil je misschien op zoek naar een gebruikte fles met de originele afbeeldingen. Sommige flessen zien er oud en verweerd uit. Die zien er fris uit en kunnen erg luxe aanvoelen. Als je oog hebt voor schoonheid, zul je de gebruikte flesjes die van binnen gevuld zijn met Botox zeker waarderen. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat de fles echt is, in plaats van op de fles.

Er zijn enkele voor- en nadelen aan het kopen van gebruikte parfumflesjes. De eerste is dat je op je hoede moet zijn voor sommige van de oplichting die er zijn. U zult de tijd willen nemen om een ​​van de gebruikte parfumflesjes waarin u geïnteresseerd bent te onderzoeken. U kunt dit doen op internet, waar veel mensen die parfumflacons hebben gebruikt, of gewoon shoppers, veel van de oplichters posten. Profiteer van uw geuren, want u zult waarschijnlijk uw hele leven geuren blijven ruiken.

De tweede, en misschien wel belangrijkste reden is dat je een geur moet kopen die je lekker vindt. Parfums die u graag draagt, zijn veel gemakkelijker te kopen dan parfums die u niet draagt. Dit klinkt misschien gek, maar neem de tijd om de fles voor je te ruiken voordat je koopt. Bevalt het niet, dan mag je het houden of terugsturen. Vaak is dit nodig als je een aankoopbeslissing hebt genomen die je niet bevalt.

De derde en laatste stap om die speciale fles parfum te kopen, is ervoor te zorgen dat het echt is. De enige zekere manier om zeker te weten dat je met het echte werk te maken hebt, is door je hand een beetje schoon te maken. Licht afnemen op een doek. Als je niet zeker weet of je de sandaal op tijd hebt gedroogd, overweeg dan om een ​​nieuwe te kopen. Een ander ding om over na te denken is hoe je graag ruikt. Als je van een geur houdt, is de kans veel groter dat je iets koopt dat vergelijkbaar is in plaats van iets dat overheersend is. Leer meer over hoe je je parfum moet dragen en vind parfum waarvan het bijna onmogelijk is om te voorkomen dat het uit je tas valt!

Hoe een gebruikt parfum te kopen?