Full Car Wrapping - IDentity Carwrap in Weesp

Wat is carwrapping?

Car wrappen is een zeer creatieve manier waarop bedrijven hun business snel kunnen verbeteren. Car Wrap is de nieuwste vorm van adverteren op internet. Het is een effectieve en snelgroeiende vorm van reclame waar veel vraag naar is. Met Car wrap kunt u uw advertenties aanpassen, zodat u uw voertuig kunt verkopen en een compleet nieuw verhaal over u, uw auto of uw bedrijf kunt vertellen.

We gaan een tijdperk in waarin bedrijven er alles aan zullen doen om op te vallen. Ze zijn te geavanceerd geworden en zullen alles uitgeven wat nodig is om je kleine merel op te laten vallen. Om hun boodschap over te brengen, moeten ze wat geld uitgeven aan advertenties. Met voertuigwrap-advertenties hoeven ze geen geld uit te geven aan betaald, maar ze kunnen hun eigen advertentieaanwezigheid gebruiken om advertenties op uw voertuig toe te staan. Op hun beurt zullen ze een breder publiek kunnen bereiken dan voorheen.

Hoe laat ik mijn auto wrappen?

Neem contact op met uw bedrijfsvertegenwoordiger om uw auto te laten wrappen. De persoon die verantwoordelijk is voor het inpakken van voertuigen wijst u een projectleider toe en bespreekt mogelijke manieren om het project tot een succes te maken. Uiteindelijk weet de verantwoordelijke welke demografische gegevens het beste passen bij het voertuig dat u kiest en kan hij zijn of haar reclameboodschap dienovereenkomstig afstemmen op degenen die het zien.

Een interessant onderdeel van het creatieve proces is het ontwerpen van uw eigen advertenties. Dit is toch een belangrijke stap. Het ontwerp moet opvallen boven de rest. Het moet kleurrijk, aantrekkelijk en opvallend zijn. Misschien heb je niet het budget voor een professioneel ontwerp. Er zijn echter nog steeds veel ontwerpers die onder contract werken met bedrijven die u zullen helpen uw project te realiseren. Kies gewoon degene die volgens u het beste werkt voor uw bedrijf.

Zodra uw autowrap verschijnt, is het een wettelijke vereiste om een ​​terugbetaling of vervanging van de advertentie te krijgen zodra deze is voltooid. Zorg er daarom voor dat je genoeg stukken koopt, zodat je nog een kans krijgt om te herontwerpen. De carwrap kan 1-5 jaar meegaan, afhankelijk van de omstandigheden en het gebruiksniveau.

Wat is voertuigwrap-reclame?

Voertuigwrap-reclame is een reclame met een hoge impact die kosteneffectief is. Het is een alternatief voor reclame voor het product in de winkel. In plaats van advertenties op auto's of gebouwen te plaatsen, kunt u met voertuigwrap-advertenties op uw eigen voertuig adverteren.

adverteerders in deze vorm hebben geen fysiek contact met hun adengers. Stelt u zich eens voor dat u een naam opgeeft voor een product waarvan u de eigenaar bent, alleen om het op een ander voertuig te zien verschijnen.

Hier is een goed voorbeeld:

Stel dat uw bedrijf betrokken is bij een unieke promotie waarbij u een nieuw voertuig of een voertuig in uw wagenpark krijgt omwikkeld met een aantrekkelijke advertentie en u een advertentie op uw eigen voertuig plaatst. In plaats van de gebruikelijke "naam vastklampen" van de werknemer op kantoor, bespreekt u in plaats daarvan manieren om uw voertuig te gebruiken in hun dagelijkse activiteiten.

In plaats van bijvoorbeeld een aanwezige medewerker te vragen om op een bepaald tijdstip van en naar kantoor te rijden, kunt u hem of haar in plaats daarvan het nieuwe voertuig laten ontmoeten.

Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn als u het voertuig van elke werknemer zou kunnen inpakken met uw advertentie. Met een wrap wordt elk voertuig een reclamemiddel.

Corollas, metro's, vrachtwagens, auto's:

Bedenk eens hoeveel groter een voertuigwrap op een metro of vrachtwagen zal zijn. Het potentieel is bijna eindeloos.

Het is duidelijk dat tijdens een intensieve rijcursus de meeste studenten het voertuig binnen een paar maanden meerdere keren op en af ​​het terrein moeten rijden. Wanneer een naam op het voertuig wordt geplaatst, weet die persoon niet dat er iets gebeurt behalve de advertenties. Regelmatig onderhoud is niet nodig omdat het voertuig nieuw is.

Het meer dan eens inpakken van een auto of bus is bijna hetzelfde als een kind inspringen op een plaatsing. Kinderen groeien sneller op in de gezinsauto omdat ze meer stabiliteit ervaren. Probeer je dit scenario achteraf eens voor te stellen. Kun je je voorstellen dat je kind deze plaatsing in de gezinsauto doet?

De wrap zal een voordeel zijn voor de eigenaar omdat hij of zij de auto of vrachtwagen kan verkopen als deze voorbij is. Na een winter waarin u bijvoorbeeld uw auto naar de winkel heeft gebracht om de lak te laten repareren, kunt u in het voorjaar en de zomer uw auto verkopen door de wrap te laten verwijderen.

Het idee is om de aandacht van aankomende passagiers te trekken; andere bestuurders zien uw bedrijfsadvertentie op de snelweg. Andere bestuurders passeren en zien alleen uw voertuig.

Een full-service limousine kost u veel meer dan een voertuigwrap. Veel mensen denken dat het de kosten niet waard is omdat ze zo goedkoop zijn. Ze denken dat het weggegooid geld is en gemakkelijk kan worden geïmplementeerd. Er kan een argument worden aangevoerd dat als het niet volledig wordt gebruikt, het nooit zal worden gebruikt. Vaak duurt het enkele weken voordat het bedrijf een full-service offerte ontvangt.

Car Wrap Reclame