Ppf-kit

Voor de meeste autobezitters is hun eigen auto een waardevolle investering. U betaalt voor uw auto, of deze nu gebruikt of nieuw is, u steekt er zuurverdiende geld in en u verwacht dat uw auto klaar is om voor u en uw gezin te zorgen, zelfs als u er niet meer in rijdt. Maar hoe voorzichtig u ook bent, kleine stoten en krassen kunnen het algehele uiterlijk van uw auto verpesten. Dankzij detailing experts kan een dvd uw auto beschermen tegen incidenten waarmee u misschien moeilijker kunt leven.

Een autodetailer is een professional die zowel aan vrachtwagens, auto's en motorfietsen als aan glasvezel en hout werkt. Zelfs degenen die geen auto-expert zijn, kunnen het handelsmerk van Edwards herkennen: de lakbescherming – wat een moderne verbetering is ten opzichte van de pop-upbeschermer die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de bescherming van glasvezelmatten.

Wanneer een voertuig vanuit de fabriek wordt verzonden, beschermt de ondercoating het voertuig al tegen te harde detaillering en verf. De fabrieksondercoating is een dunne laag polymeer en vulmiddel die de fabrieksradiator afdicht, luchtinlaten schenkt en vitale motorcomponenten beschermt tegen overspray. Hoewel deze ondercoating intact blijft, biedt deze niet dezelfde bescherming die mogelijk wordt gemaakt door echt glasvezel. Echt glasvezel heeft een uniforme dikte over de hele dikte van de auto, waardoor er geen micron schade ontstaat. Bovendien is echte glasvezel een stijve, op keramiek gebaseerde thermoplast. Deze keramische structuur biedt ongekende flexibiliteitseigenschappen en maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Wanneer de verwijderbare lakbeschermer op de fabriekscarrosserie wordt aangebracht, wordt deze niet als een perfecte naadloze plaat aangebracht. Er zijn geen sporen op de fabriekslak en daarom wordt er geen bescherming geboden. Als u een traditionele lakbeschermer zou gebruiken, zou de lak afbladderen of afbladderen van de fabrieksbumper. Omdat het verwijderbaar is, kan de beschermer keer op keer opnieuw worden aangebracht, waardoor uw auto mogelijk jarenlang wordt beschermd.

De veelzijdigheid van dit product betekent dat u het ook kunt toepassen op speciale voertuigen, aanbouwdelen en uitrustingen. Ongeacht de toepassing wilt u uw investering beschermen met een hoogwaardige beschermer.

De Linekil Performance Series of Paints biedt onmiddellijk hoogwaardige bescherming, met behulp van een hightech, op urethaan gebaseerd conversiecoatingsysteem. Het zeer corrosiebestendige systeem smeert de buitenoppervlakken van het voertuig, waardoor de volgende wasbeurten gemakkelijker kunnen worden gestart. Naspoelen is niet nodig, omdat de dikke acrylbasislaag het oppervlak onmiddellijk bedekt en het weglopen van water voorkomt.

 

Auto beschermen